Carlos Manera regatista del club nàutic Port de la Selva completa la seva quarta regata transoceànica en 1ª posició

Actualment esteu veient Carlos Manera regatista del club nàutic Port de la Selva completa la seva quarta regata transoceànica en 1ª posició

Carlos Manera regatista del club nàutic Port de la Selva completa la seva quarta regata transoceànica en 1ª posició, aquest cop ho ha fet amb l’equip Snef, Xavi i Pierre, el trio franco-espanyol, ha creuat aquest matí la línia d’arribada a la illa de Maria Galante, Carib després de 14 dies i 20h, aquesta competició, la Niji 40 va sortir de la illa de Belle Ile a la Bretanya francesa el passat diumenge 7 d’abril.
L’equip ha recorregut 4.066 milles nàutiques fent una mitja de de 11.42kn.
Carlos, als seus 25 anys finalitzava fa 5 mesos la mítica regata Minitransat en 2º posició en solitari. Això li va fer obrir-se una porta a la vela oceànica professional, Xavi Macaire el va seleccionar per fer aquesta competició amb l’equip Snef, que finalitzen en una primera posició.
Ha sigut una travessa impressionant creuant dues borrasques al golf de Gascona i les Açores, amb moltes transicions de vent, l’equip ha estat sempre en el capdavant lluitant amb l’altre equip franco-italià Acrobatica.
“Estic molt content d’aquesta victòria en la primera regata en la classe 40, ha sigut una gran oportunitat, he après molt, navegar amb tres persones canvia molt de navegar en solitari, es pot portar molt més al límit el vaixell i també descansar més…(riures)”, Carlos.
El regatista empordanès, en una setmana estarà de tornada al circuit mini 650 amb el seu prototip que va construir l’any passat per seguir la temporada i preparar-se pel grana repte de l’estiu, la SAS, una regata que surt de Sables d’Olonne direcció a les Açores i tornar, en solitari, sense comunicació i sense tecnologies a bordo.

Deixa un comentari